به مناسبت هفته كتاب و كتابخواني
كتاب و كتابخواني، بيداري انديشه ها و فكر و آگاهي بشر است.
پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۰۵:۲۷بابایی نیا ضمن تبریک به مناسبت هفته كتاب و کتابخوانی گفت: کتاب، میراثی ماندگار، پدیده ای با شکوه و روشنگر در وسعت زندگی بشری است که نقطه آغاز رسالت انبیاء به دعوت اسلام بر مبنای کتاب که همان قرآن کریم است شکل گرفت و از اعجاز آن، رسیدن به اعماق و تأمل و تدبر در آن بوده است.
مدیر مدرسه در ادامه افزود: کتاب و کتابخوانی، بیداری اندیشه ها و افکار آگاهی بشر است و فرهنگ کتابخوانی یکی از بارزترین جلوه های فرهنگی در جامعه است چرا که با مطالعه تقویت بنیه علمی و فرهنگی رشد می کند و این امر از ضروریات جامعه امروزی می باشد.
ایشان به اهمیت و ترویج فرهنگ کتابخوانی اشاره نمود و بیان کرد: کتاب دریچه ای است به سوی جهان شگفت انگیز علم و معرفت و مطالعه راهی بسیار ساده و عملی برای پرورش استعدادهای انسانی که خداوند در درونش نهادینه کرده است. اگر بتوانیم مطالعه را به صورت عادت در آوریم دیگر ارتباط ما با جهان دانش و آگاهی سخت نخواهد بود و از راه مطالعه درک و اندیشه خود را نسبت به جهان هستی رشد و تعالی بخشد.
در پایان، سلیمه بابایی نیا در خصوص کتب اختصاصی طلاب و مورد نیاز آنان با کتابدار گفتگو نمود.

