امام جمعه اهرم؛
مومن به کمک امام معصوم از تمام بیهودگی ها نجات می یابد
سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۲:۳۴
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) اهرم، حجت السلام عیسی راستگو در مراسم عزاداری همنوایی با دلتنگی های حضرنت رباب به علی اصغر علیه السلام در جمع طلاب گفت: انسان با ایمان به کمک امام معصوم در زندگی زمینی گم نخواهد شد و در این صورت هدف ها پوچ نخواهد بود و از تمام بیهودگی ها نجات می یابد.
حجت السلام راستگو خاطر نشان کرد: اهل بيت عصمت و طهارت , منابع نور و كانون معرفت و شهوداند و اولاد و فرزندان آن بزرگواران به خاطر قرب وجودي به خورشيد عصمت , تابش و درخشش خاصي دارند كه در بعضي روايات به رفعت مقام آنها اشاره شده است ونقطه اتصال بین مردم می باشند.
وی افزود: امام حسین خود را و فرزندان و برادران را در اجرای امر الهی فدا کرد و عشق الهی با او چنان کرد که چشم را بر همه چیز پوشاند و نیرنگ ستمگران را با نور خود روشن نمود در حالی که دشمنان در پی خاموشی این نور بودند.
موسس مدرسه علمیه ریحانه النبی بیان داشت: زنان کربلا حماسه های را آفریدند که جریان عزت کربلا همچنان در خون همه مسلمان می جوشد و آنان الگو های برجسته ای برای بانوان مومن خواهد بود و حضرت رباب دارای روحی بس بزرگ که برای مولای ما امام حسین علیه السلام جایگاهی بسیار بزرگ داشتند.
امام جمعه اهرم تصریح کرد: عموم مردم وابستگی عاطفی بسیاری به امام حسین و اهل بیت ایشان دارند که در هر جای جهان مبنایی یرای اتحاد مسلمان می باشد.