کد مطلب: 48088 تعداد بازدید: ۴۸۶

به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

گفتگو با خانواده شهید رستم فرشچی /از خیرین حوزه علمیه ریحانه النبی اهرم

سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۴۸:۳۷
مادر شهید با اشک های آسمانی خود می گوید : پسرم در راه عشق به خدا شهید شد و من راضی به رضای خدا هستم ان شاالله غلام علی اکبر حسین باشد و به امید خدا ایران اسلامی پیروز باشد و دیگر جنگی صورت نگیرد.

به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) اهرم، هفته دفاع مقدس که کی شود قلب هایمان تپنده می شود و لحظات را خود به شمارش می آورد و دیگر ساعت به دیوار خانه ما نیست به لحظات شنیدن خاطراتی است که جان تازه ای به قلب های ما خواهد بخشید.
مادر شهید با چشمانی از خاطرات شرین فرزندش گونه را خیس کرده است و با صدای لرزان گفت: پسرم در راه خدا رفت و من راضی به رضای خدا هستم آن شاالله غلام علی اکبر حسین باشد و به امید خدا ایران اسلامی پیروز باشد و دگر جنگی صورت نگیرد فرزندم 3 بار به جبعه ها رفت اما پدرش بی قرار بود و او را بر می گرداند ولی او باز می رفت.
وی ادامه داد در یکی از روز ها پدرش از او خواست که نرود اما او رفت و در آن باران شهید در نامه ای که بعد برای ما نوشت گفت نزدیک بود که غرق شوم اما وسایل شخصی ام را آب برده و دوباره برای بفرستید.
که بعد از انکه وسایل فرستادیم خب شهادت خیلی ها رسید و فرزند من اسیر شد که بعد از 11 سال مفقودالثرشد و بعد ازآن خبر پیدا کردن پیکر شهید به ما داده شد.

پدر شهید در ادامه گفت: سال ۶۰جبهه رفتم بعد از این که برگشتم همسرم نامه داد بچه ها یتیم شدن زود برگرد سه ماه دوره تمام شد و من برگشتم بعد از من پسرم رفت و دوره را گذراند و برگشت که تحصیلات خود را تمام کند که وارد مدرسه برای تدریس شد ولی گفت باز باید بروم با دوستانم به جبهه .گفتم پسر عزیزم هوا سرد عزیزم و سنگر ها سرد هست فعلا نرو گفت نه پدر باید با دوستانم بروم بعد از چند وقت نامه داد مقداری سخته ولی قبول نکرد که من بروم خودش رفت و به فیض شهادت رسید .