کد مطلب: 47142
تعداد بازدید: ۵۵۴
همزمان با عید غدیر؛
مدرسه علمیه ریحانه النبی اهرم با طرح اطعام روز غدیر را گرامی داشت
یکشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۵۷:۴۴مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) اهرم به مناسبت عید الله اکبر با برپایی ایستگاه صلواتی در روز عید غدیر این روز بزرگ را با اطعام و شربت و شرینی تبلیغ کردو گرامی داشت.
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) اهرم برای گرامی داشت عید غدیر با برپایی ایستگاه صلواتی اطعام به مومنین و شربت و شرینی این روز را تبلیغ نمود.
در روز عید غدیر هر قدمی برای مومنان دینی برداشته شودمنزلت آن بسیار است همچنان که امام صادق علیه السلام می فرماید اطعام به مومنین مانند اطعام به همه انبیا و صدیقین است و در روایت دیگری ایشان از قول امیرالمومنین عیله السلام می فرمایند: اطعام به یک مومن معادل اطعام به ده صد هزار پیغمبر است. امیرالمومنین علی علیه السلام سخن می گفتند و سفارش می فرمودند: از اینجا رفتید بروید به خانواه خود برسید و بهترین غذا و اطعام را برای آنها تهیه کنید و این روز را عجیب گرامی می داشتند.