کد مطلب: 45653
تعداد بازدید: ۵۳۶
مدرسه علمیه ریحانه النبی اهرم:
از جوان برگزیده دلنوشته حجاب و عفاف تقدیر شد
شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۴۵:۰۵مدرسه علمیه ریحانه النبی اهرم روز جمعه در مصلی شهر اهرم از نوجوان سیده فاطمه خسروی برگزیده دلنوشته حجاب و عفاف تقدیرکرد.
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه خواهران اهرم، طی گفتگویی با استاد مدرسه ریحانه النبی(س) فاطمه ایمانی خاطر نشان کرد: تقدیر از نوجوانان و جوانان در این فضای مذهبی به هر مناسبتی باشد انگیزه است برای حضور آنان در جامعه تا خود را طبق موازین ظاهر سازند.
ایمانی افزود: نوجوانان و جوانان سرمایه های ملت ما هستن و ما باید با برنامه های متنوع آنان را جذب مقدسات خود نماییم و آسانی و شرینی دین اسلام را به آنان نشان دهیم.
وی بااشاره به اهمیت حضور قشر جوان در جامعه بیان داشت: در این عرصه زمانی با پیشرفت برنامه های مجازی حضور آنان را در جامعه جهت شرکت در مراسمات مذهبی را خیلی به ندرت کرده است و بهترین روش تشویق آنان در این برنامه های دینی در جمع می باشد و بدین صورت شوق آنان نیز بیشتر خواهد شد.