کد مطلب: 22734 تعداد بازدید: ۸۹۸

تجمع طلاب حوزه علممیه خواهران ریحانه النبی در اعتراض به محکومیت اعدام آیت الله شیخ نمر امروز صبح برگزار شد

تجمع طلاب حوزه علمیه خواهران ریحانه النبی در اعتراض به محکومیت اعدام شیخ نمر

یکشنبه ۱۳ دى ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۱:۰۲
شهادت مظلومانه عالم ربانی آیت الله شیخ نمر (ره) به عموم مسلمانان جهان و پیروان خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام تسلیت می گوییم.

به گزارش روابط عمومی  ، امروز صبح یکشنبه طلاب خواهرحوزه علمیه ریحانه النبی در اعتراض به محکومیت اعدام شیخ نمر (ره) تجمع کردند . در این مراسم که مدیر و معاونان و اساتید حضور داشتند . مدیر حوزه علمیه سرکار خانم بابایی ضمن محکومیت نمودن این اقدام افزودند :بسم الله الرحمن الرحیم و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاء عند ربهم یرزقون
شهادت مظلومانه عالم ربانی و مجاهد سبحانی، آیت الله شیخ نَمر(ره) را به دست عوامل مزدور وهابیت سعودی به عموم مسلمانان جهان و پیروان خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام تسلیت می‌گوییم..

وی افزود ،نور الهی با نفس کشیدن آل سعود خاموش نخواهد شد و پیروزی خون بر شمشیر در امتداد تاریخ همواره نمایان خواهد ماند .شهادت این عالم بزرگوار و مجاهد، رویش دوباره اندیشه های  ناب محمدی بر تارک ملل اسلامی است.
حوزه علمیه خواهران ریحانه النبی (س) اهرم شهادت این عالم بزرگوار را به ساحت مقدس حضرت ولی الله الاعظم اباصالح المهدی (عج) مقام معظم رهبری مدظله العالی، مراجع عظام تقلید و علمای بزرگوار دامت برکاتهم و تمامی پیروان اهل بیت علیهم السلام و مسلمین در سراسر جهان تسلیت عرض نموده و این حرکت ددمنشانه را محکوم می نماید واعتقاد راسخ دارد که آل سعود  با این اقدام ددمنشانه محکوم به فنااست. و در پایان طلاب با شعار نمودن مرگ بر آل سعود و امضاء طوماراعتراض خود را نشان دادند.